Ahova gyakran járunk

Hallstatt
A festői szépségű kisváros igen közkedvelt úti cél, és habár csak egyetlen főutcából áll, mégis megéri körülbelül 1.100 kilométert utazni érte oda-vissza. Itt található a világ legöregebb sóbányája, amely már közel 7000 éves múlttal rendelkezik, ezért nem is csoda, hogy a város a mai napig is jelentős sóbányászati tevékenységet folytat. Azon kívül, hogy igen érdekes egy ilyen kisváros mindennapjaiba belecsöppenni pár órára, az ember szívét a látvány is nagyon mélyen megragadja – nem véletlenül nyilvánította az UNESCO a tó környékét és a települést a világörökség részévé. A kisváros főtere valószínűleg Ausztria (egyik) legszebb főtere; olyan mint egy mesebeli tér, virágos házikókkal és békés helyiekkel a közepén. 
Főleg külföldi csoportjaink látogatnak ide egymásután akár több alkalommal is, de magyar csoportjaink számára is kiváló célpontja lehet egy osztálykirándulásnak, céges csapatépítőnek. 

Velence
Ki ne hallott volna már Velencéről, de főleg a Velencei Karniválról.. A 118 kis szigetből álló, hidakkal és csatornákkal összekötött város Olaszország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja, a világ egyik legromantikusabb, legszebb városa. Talán az egyetlen olyan város ezen a földön, ahol ha egy egész napot csak sétálással és céltalan bolyongással töltesz, akkor is életed egyik legszebb élményét tudhatod magadénak. Sőt! Minden csoportunknak ajánlani szoktuk, hogy “tévedjenek el” Velencében, térjenek be a kisebb pizzériákba és éttermekbe, járják végig a legkisebb zeg-zugokat is, mert Velence minden egyes millimétere csodálatos! Karnivál idején még az átlagosnál is több turista érkezik ide, ilyenkor az egész város olyan, mintha itt bizony 1000 éve megállt volna az élet, és nem 2017-ben lennénk. Habár egyik személyes kedvencünk is ez a város és a maga varázslatos hangulata; minden elfogultság nélkül állíthatjuk: tényleg Velence az Adria királynője! 
Mi ugyan minden évben karniválozunk, javasoljuk, hogy minimum egyszer Te is látogass el ide! (utána úgyis visszavágysz majd:))

Neuschwanstein kastély
A bajorországi Neuschwanstein kastély Európa egyik legismertebb mesebeli kastélya, melyet II. Lajos bajor király építtetett a 19. században. A Németország déli részén, festői környezetben álló kastély Walt Disney-t is megihlette, hiszen erről mintázta a Hamupipőke című rajzfilm kastélyát. Ugyan sajnos a kastély belsejében a fényképezés és videózás nem engedélyezett, mégis turisták ezrei látogatják, ami nem is csoda, hiszen csodálatos látvány kívülről-belülről, nem az a fajta, amit fényképek nélkül az ember csak úgy elfelejt. 
Budapestről körülbelül 750 kilométerre található, ami autóbusszal körülbelül 11,5 órás (két sofőrrel teljesíthető) utat jelent, azonban többnapos németországi programok esetén – ha az útvonalterv is engedi – érdemes meglátogatni a kastélyt, és megnézni, hogy mit is rejt a belseje. 

Budapest
Hazai megrendelőinknek természetesen nem kell bemutatnunk fővárosunkat, de mégis úgy éreztük, fontos a felsorolásban szerepelnie, mivel a világ egyik legszebb fővárosa a miénk. Bármikor fordulhatsz hozzánk csoportoddal budapesti városnézések kapcsán is, szívesen segítünk az útvonal tervezésében, és természetesen olyan sofőrt biztosítunk, aki úgy ismeri a várost, mint a saját tenyerét. Nálunk nem csak egy autóbuszt kapsz a városnézéshez, kérésre idegenvezetőt is biztosítunk hozzá. Nem kell félned, ha külföldi csoportodat küldenéd várost nézni: mi garantáltan megmutatjuk nekik Budapest legszebb részeit. 

Balaton
Minden magyar ember szívének közepe, és a mi külföldi csoportjaink kedvence. Egy nyári szezon alatt valószínűleg többet járunk a Balatonhoz, mint a néni, aki 20 éve ugyanazon a helyen árulja a főtt kukoricát – még mindig csillogó szemekkel. Viccet félre téve, osztálykirándulásaink 90 százaléka, a céges csapatépítőink több mint fele, a családi nyaralós csoportjaink nagyon-nagy része, külföldi csapataink mindegyike ide vágyik. Naplemente nézés a partról, hekk és lángos habzsolás a másfél méteres sorok kiállása után, napsütés, béke, Balaton. Akár arra vágysz, hogy odavigyenek és ott hagyjanak, akár arra, hogy egy sofőr végig lesse a kívánságaidat, keress minket bátran.