Árajánlatkérés – Buszbérlés

Árajánlatkérés

kényelmes, gyors, ingyenes!

E-mailben

info@bus4you.hu

Telefonon

+3670-673-0044

Árajánlatkérő formulánkon

Egyszerűen, gyorsan, ingyenesen.
Csak görgess lejjebb...

Árajánlatkérés - Buszbérlés

Természetesen adataidat bizalmasan kezeljük, nem fogunk később hírlevelekkel, e-mailekkel bombázni. Ezek az adatok csak ahhoz szükségesek, hogy felgyorsítsuk az árajánlatkérés, buszbérlés folyamatát. Minél több információt adsz meg nekünk, annál személyre szabottabb ajánlatot tudunk adni. 

Neked csak ki kell töltened és el kell küldened az árajánlatkérést, mi pedig visszajelzünk ahogy megkaptuk, és legkésőbb 1 napon belül válaszolunk rá. Kidolgozott rendszerünknek és kollégáink gyorsaságának köszönhetően a legforgalmasabb napokon sem kell többet várnod pár óránál. 

Erre csak akkor van szükségünk, ha később nem magánszemélyként szeretnél rendelni

Segítség a kitöltéshez

E-mail címedre azért van szükségünk, mert az általad megadott címre küldjük árajánlatunkat, itt tudunk egymással írásban kommunikálni. Ez azért fontos, mert hivatalos megrendelést és visszaigazolást is főleg itt tudunk egymásnak küldeni. 

Azt a napot, amikor a program kezdődik. Ha pontos kiállást még nem tudunk, pár héttel a program előtt még nem probléma, később pontosíthatjuk. 

Azt a helyszínt, ahova meg kell érkeznie az autóbusznak, az általad megadott időpontra. Ez a helyszín lehet pontos utca és házszám, de akár előzetes, tágabb hatósugarú megnevezés is, pl.: Győr (az utca később kerül pontosításra)

Tipp: a kiállás idejére érdemes legalább valamilyen körülbelüli időpontot megadni, mert óradíjas elszámolás esetén ennek hiányában nem tudunk csak előzetes ajánlatot küldeni – ez később jóval eltérhet a tervezett teljesítménytől

Bármit, ami csak a programmal kapcsolatban eszedbe jut. 

Tipp: érdemes leírni, hogy mikor, honnan indul a csoport, hová érkezik, helyben mi a program, mennyi helyi mozgás várható, mikorra tervezitek a végzést, és hogy milyen extra kéréseitek vannak hozzánk 

Természetesen nem baj, de nagy segítség, ha tudsz egy körülbelüli létszámot mondani nekünk. 

Később tudunk kisebb vagy nagyobb buszra cserélni, ha esetleg jelentősen változna a csoport létszáma – ebben az esetben automatikusan küldünk is új ajánlatot a nagyobb/kisebb autóbuszra

Az extra szolgáltatások egy részét kérésre díjmentesen teljesítjük, de amennyiben az nem kerül bejelölésre az árajánlatkérésben, automatikusan nem tervezünk vele.

Egyes szolgáltatásoknak külön (előre meghatározott) díja van, ezt árajánlatunkban minden esetben előre feltüntetjük és természetesen ha be is jelölöd azokat, az még nem jár semmilyen kötelezettséggel. 

 

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt találod vagy a menüben az Adatvédelmi Nyilatkozat & ÁSZF menügombra kattintva.