Rólunk

Biztonságos utazás, minőségi autóbuszokkal, elérhető áron. BUS4YOU.

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” Szent Ágoston

4-7 fős autók

Kattints a részletekért

buszbérlés

12-18 fős kisbuszok

Kattints a részletekért

buszbérlés

19-24 fős buszok

Kattints a részletekért

buszbérlés

28-35 fős midibuszok

Kattints a részletekért

buszbérlés

40-50 fős autóbuszok

Kattints a részletekért

Autóbusz bérlés

50-70 fős autóbuszok

Kattints a részletekért

minőségi járműveinkkel bármilyen létszámú csoportot el tudunk szállítani

ezért szeretnek velünk dolgozni visszatérő megrendelőink

"Amit a legjobban szeretek a BUS4YOUban, az az, hogy még mindig meg tudnak lepni. Rengeteget dolgoztunk már együtt, de még egyszer sem éreztem úgy, hogy létezne számukra nálam fontosabb. Ezért számomra náluk nem is létezik jobb."
Hanza Lászlóné
rendezvény igazgató
"Régen egy másik céggel dolgoztunk, de egy nagyon fontos csoportunk busza váratlanul lerobbant. A cég mosta kezeit és közölte hogy taxizzunk saját költségen, vagy keressünk mást. Kb. 15 telefonhívás után sem jártunk sikerrel, amikor valaki a Bus4you-t ajánlotta. Vonakodva - hiszen nem dolgoztunk még velük soha - de felhívtuk őket.. 1 órán belül már a buszon ült a csoport, mi pedig azóta se - semmilyen körülmények között sem - utazunk mással.
Joó Virág
utazásszervező

bejárjuk európát

VIP utak - buszbérlés

VIP Utaztatás

Az első számú szempont: a minőség. Elegáns megjelenésű luxus járművekkel és magasan kvalifikált sofőrökkel dolgozunk, hogy VIP csoportjaink minden igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni.

autóbuszbérlés - üzleti út

Üzleti utak

Legyen szó akár hosszú, akár rövid utakról: koncentrálj inkább a beszédre és a felkészülésre, ne pedig az utazással járó stresszhelyzetekre. Kényelmes, elegáns megjelenésű VIP autókkal állunk üzleti utazóink rendelkezésére

autóbuszbérlés - országjáró

Országjáró túrák

Akár több napig is járhatjátok országunkat, sofőrjeink helyt állnak: szálláshelyről szálláshelyre szállítják a csoportot, a törvényileg szabályzott vezetési idő betartása mellett mindig készen állnak egy újabb kalandra, felfedező túrára

autóbuszbérlés - budapestbynight

Budapest by night

Magyarország egyik leggyönyörűbb nevezetessége kétségkívül Budapest maga. Így hát egyik leggyakoribb programunk az éjszakai városnézés; sétával a Duna parton és hajózással a Dunán.

autóbuszbérlés - reptértranszfer

Reptér transzferek

Habár az egyik legrövidebb programról van szó, amelyre autóbuszt lehet bérelni: tudjuk, hogy a minőség itt is kiemelten fontos - ha nem fontosabb. Kifejezetten figyelünk az időpontok betartására, amennyiben szükséges még reptéri fogadást is szervezünk a csoportnak

autóbuszbérlés - esküvő

Esküvők

Tökéletessé tesszük a Nagy Napot, nálunk ugyanis egy helyen intézheted a teljes szállítást: násznép utaztatása, VIP autók, menyasszonyi autó, transzfer a reptérre a nászút idején.. Miért bíznád másra?

miért válassz minket?

azért, mert tudjuk mit csinálunk

Tisztában vagyunk a felelősségünkkel, a kötelességeinkkel, és az összes ránk vonatkozó szabállyal. Utóbbiakat nem csak olvasgatni szoktunk, hanem betartani is.

azért, mert nem félünk kérdezni

Ha nem tudunk valamit, kérdezünk. És ami a legjobb, hogy ezt Te is bármikor megteheted. Még akkor is, ha végül nem tőlünk fogsz autóbuszt rendelni

azért, mert gyorsak vagyunk

Mindent igyekszünk villámsebességgel megoldani, legkésőbb fél, vagy 1 órán belül visszaírni a levelekre, 5 percen belül visszahívni a nem fogadott hívásainkat. Még a legforgalmasabb időszak kellős közepén sem kell többet várnod pár óránál

azért, mert mi érted vagyunk

És sosem gondoljuk, hogy ez fordítva van. Nincs fontosabb számunkra a biztonságodnál és elégedettségednél. Meghallgatunk, tanácsolunk, segítünk, és bármit megszervezünk neked.

amit mindenki tudni szeretne

Csak fel kell hívnod minket (+3670-673-0044), vagy írnod kell egy e-mailt (info@bus4you.hu). Ha még ennél is gyorsabb megoldást szeretnél, Árajánlatkérés menüpontunkon azonnal kapcsolatba léphetsz velünk, és olyan gyorsan visszaírunk, amilyen gyorsan csak tudunk. 

Az esetek 90 százalékában olcsóbb, mint a repülőjegy. Ahhoz, hogy számodra is kedvező árat adjunk, ismernünk kell a programod, és minden részletet, amire az utazás során szükséged van. Mindig megtaláljuk annak lehetőségét, hogy hol tudnánk faragni még az árból, hiszen közös érdekünk elégedett mosolyotok az utazás végén.

A nagy buszok vezetéséhez külön vezetői engedélyre és papírokra van szükség, így azokat csak sofőrrel tudjuk biztosítani. 4-7 fős kategóriában már elérhető ez a szolgáltatás, viszont nálunk sajnos erre nincsen lehetőség. Rendelkezünk viszont megbízható partnerekkel, akiket természetesen díjmentesen tudunk ajánlani. 

A kevésbé forgalmasabb időszakokban (november – február) elegendő 1 héttel a program kezdete előtt. A frekventált hónapokban (március – október) minimum 2 héttel a program kezdete előtt, de lehetőleg még annál is hamarabb. Ugyanis a jó idő közeledtével nemcsak a mi buszainkat, de a világ összeg autóbuszát lefoglalják 🙂 

Lépj kapcsolatba velünk

Alig várjuk, hogy Veled dolgozhassunk

Kapcsolat

Keress minket, hogy segíthessünk

Közösségi oldalak

Csatlakozz hozzánk, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről és akciókról

Facebook
Instagram
LinkedIn

Központi e-mail cím

info@bus4you.hu

Árajánlatkérés, megrendelés

info@bus4you.hu
office@bus4you.hu
gabor.kelemen@bus4you.hu

Pénzügyek, számlázás

penzugy@bus4you.hu