Hogyan rendelhetsz tőlünk?

Árajánlatkérés

Ha még nem dolgoztál velünk és nem ismered árainkat, akkor kérj tőlünk ajánlatot bátran. Nagyon sok lehetőséged van ezt megtenni, például telefonon (0690-999-9999), e-mailben (info@busforyou.hu), weboldalunk Árajánlatkérés menüpontja alatt, vagy pedig itt, a fenti szövegbuborékra kattintva. Amit mindenképpen írj meg nekünk: a program pontos dátumát, az időpontot amikorra kéred az autót vagy a buszt, hogy hányan vagytok, hova szeretnétek menni, és mikor szeretnétek visszatérni a kiindulási helyszínre. Amennyiben valamilyen extra kérésetek is van (pl.: utánfutó, italbekészítés, idegenvezető, stb.), úgy nyugodtan írd meg már most, nagyon szívesen segítünk a megvalósításában.

Kapcsolatfelvétel

Miután megkaptuk árajánlatkérésed, egyből felvesszük veled a kapcsolatot. Ha valamilyen információra van még szükségünk akkor azért, ha nincs akkor pedig azért, hogy elküldjük minél kedvezőbb ajánlatunkat. A turisztikai főszezonban (április-október) az e-mailben érkezett árajánlatkéréseket 3 napon belül, szezonon kívül 1 napon belül tudjuk feldolgozni. Persze a sürgős, pár nap múlva esedékes programok ilyenkor elsőbbséget élveznek.

Megrendelés

Optimális esetben árajánlatunk elnyerte a tetszésed, szóval már meg is rendelheted az autóbuszt. Ilyenkor általában véglegesítjük az elképzeléseidet a programról, egyeztetünk a fizetési módról, küldünk Neked egy visszaigazolást a rendelésedről

Utazás

A közös munka ezen fázisában Neked és csoportodnak már semmi más dolgotok nincs, csak hátradőlni. Kérésedre akár helyszíni koordinátorokkal is segítjük a program/rendezvény lebonyolítását, így stressz- és problémamentesen élvezheted az utazás önfeledt élményét.

Elszámolás

Miután lezajlott a program és már mindenkinek sikerült kipihenni az utazást, mi elküldjük Neked a menetlevelet és a végszámlát - persze az előleg beszámításával, amelyeket természetesen összehasonlíthatsz, és azokkal kapcsolatban bármennyit kérdezhetsz is. Számunkra nagyon fontos, hogy a pénzügyek is világosan, bárki számára érthetően legyenek kezelve, szóval nem kell félned a rejtett költségektől.

Visszajelzés

Ha már mindenen túl vagyunk, kivételesen mi kérünk Tőled szívességet. Mivel rendkívül fontosnak tartjuk ügyfeleink véleményét - hiszen értük vagyunk -, ezért az Ő visszajelzéseikből szeretnénk tanulni is. Írd meg nekünk ha elégedett vagy, és azt is ha nem! Nekünk megmondhatod, hogy Te hogy csinálnád másképp, hallgatni fogunk Rád.