BUS4YOU – Osztálykirándulások

Biztonságos utazás, minőségi autóbuszokkal, elérhető árakon. BUS4YOU.

Egy rendkívüli gyereknap, az mindenkinek jó,
És akár minden évszakban több is tartható,
Egy rendkívüli gyereknap, az bármikor lehet,
A lényeg az, hogy tudjon róla minél több gyerek.

Úgy érzem, hogy az ajánlatom elfogadható,
Mivel pedig sürgős, tovább nem halasztható,
Jók legyünk vagy rosszak, ez a kérdés, válasszatok,
De mindenképpen tartsunk rendkívüli gyereknapot.

Bródy János

Gyerekekkel utaznál? utazz velünk! nálunk minden nap gyereknap

Ovis kirándulások

Állatkert, Mesemúzeum, vagy csak séta a Városligetben, a kicsikkel együtt töltött percek mindegyike külön élmény. Barátságos buszvezető bácsikkal, biztonságos autóbuszokkal várjuk a legkisebbeket is

buszberles osztálykirándulásra

sulis kirándulások

Amikor már az apró lábak is jobban bírják a sétát, és éppen még a koncentráció sem csak az okostelefonokra korlátózódik, akkor van a legmegfelelőbb ideje az iskolás kirándulásoknak. Bár egy helyben maradni még most is nagyon nehéz, tapasztalt sofőrjeink mindig tudnak újabb érdekességet mutatni a gyerekeknek

Gimis kirándulások

Itt az ideje felfedezni a világot, bejárni a környező országokat, titokban koktélnak álcázott gyümölcslevet iszogatni lámpaoltás után 🙂 És hogy mi kell ehhez? Egy autóbusz, amely mindenhova elvisz, és egy sofőr, aki végtelen türelemmel rendelkezik - bármiben támogatva a Tanár néniket..

Ahova sokat járunk gyerekekkel kirándulni

Állatkert, Budapest

Mesemúzeum

Prater Vidámpark, Bécs

Szilvásvárad

Donovaly, Szlovákia

martonvásár

tarzan park

Baradla Barlang

biztonságos autóbuszaink, melyekkel bármekkora csoportot elszállítunk

buszbérlés

12-18 fős kisbuszok

Kattints a részletekért

180-210 Ft/km vagy 5.000-5.300 Ft/óra + 27 % áfa 

buszbérlés

19-24 fős buszok

Kattints a részletekért

190-220 Ft/km vagy 5.000-5.500 Ft/óra + 27 % áfa 

buszbérlés

28-35 fős midibuszok

Kattints a részletekért

250-280 Ft/km vagy 5.600-6.200 Ft/óra + 27 % áfa 

buszbérlés

40-50 fős autóbuszok

Kattints a részletekért

290-350 Ft/km vagy 6.600-7.500 Ft/óra + 27 % áfa 

Autóbusz bérlés

50-70 fős autóbuszok

Kattints a részletekért

300-400 Ft/km vagy 7.200-10.000 Ft/óra + 27 % áfa 

Árajánlatkérés

E-mailben

info@bus4you.hu
office@bus4you.hu
gabor.kelemen@bus4you.hu

Telefonon

+3670-673-0044

Árajánlatkérő formulánkon

Egyszerűen, gyorsan, ingyenesen.
Csak görgess lejjebb...

Árajánlatkérés - Buszbérlés

Természetesen adataidat bizalmasan kezeljük, nem fogunk később hírlevelekkel, e-mailekkel bombázni. Ezek az adatok csak ahhoz szükségesek, hogy felgyorsítsuk az árajánlatkérés, megrendelés folyamatát. Minél több információt adsz meg nekünk, annál személyre szabottabb ajánlatot tudunk adni. 

Neked csak ki kell töltened és el kell küldened az árajánlatkérést, mi pedig visszajelzünk ahogy megkaptuk, és legkésőbb 1 napon belül válaszolunk rá. Kidolgozott rendszerünknek és kollégáink gyorsaságának köszönhetően a legforgalmasabb napokon sem kell többet várnod pár óránál. 

Erre csak akkor van szükségünk, ha később nem magánszemélyként szeretnél rendelni

Segítség a kitöltéshez

E-mail címedre azért van szükségünk, mert az általad megadott címre küldjük árajánlatunkat, itt tudunk egymással írásban kommunikálni. Ez azért fontos, mert hivatalos megrendelést és visszaigazolást is főleg itt tudunk egymásnak küldeni. 

Azt a napot, amikor a program kezdődik. Ha pontos kiállást még nem tudunk, pár héttel a program előtt még nem probléma, később pontosíthatjuk. 

 

Azt a helyszínt, ahova meg kell érkeznie az autóbusznak, az általad megadott időpontra. Ez a helyszín lehet pontos utca és házszám, de akár előzetes, tágabb hatósugarú megnevezés is, pl.: Győr (az utca később kerül pontosításra)

Tipp: a kiállás idejére érdemes legalább valamilyen körülbelüli időpontot megadni, mert óradíjas elszámolás esetén ennek hiányában nem tudunk csak előzetes ajánlatot küldeni – ez később jóval eltérhet a tervezett teljesítménytől

Bármit, ami csak a programmal kapcsolatban eszedbe jut. 

Tipp: érdemes leírni, hogy mikor, honnan indul a csoport, hová érkezik, helyben mi a program, mennyi helyi mozgás várható, mikorra tervezitek a végzést, és hogy milyen extra kéréseitek vannak hozzánk 

Természetesen nem baj, de nagy segítség, ha tudsz egy körülbelüli létszámot mondani nekünk. 

Később tudunk kisebb vagy nagyobb buszra cserélni, ha esetleg jelentősen változna a csoport létszáma – ebben az esetben automatikusan küldünk is új ajánlatot a nagyobb/kisebb autóbuszra

Az extra szolgáltatások egy részét kérésre díjmentesen teljesítjük, de amennyiben az nem kerül bejelölésre az árajánlatkérésben, automatikusan nem tervezünk vele.

Egyes szolgáltatások díjmentesek, míg vannak amelyeknek külön (előre meghatározott) díja van, ezt árajánlatunkban minden esetben előre feltüntetjük és természetesen ha be is jelölöd azokat, az még nem jár semmilyen kötelezettséggel.